Servicii

SHINZŌ JOURNEYS

Am creat special tratamente pentru oaspeții SHINZŌ, combinând uleiuri esențiale, extracte de ceaiuri și ingrediente naturale pentru rezultate impecabile.
Aromaterapia și vechea știință a ceaiului se reunesc într-o frumoasă pleiadă de ritualuri spa, menită să regenereze întreg corpul.

YIN YANG ENERGIZING CEREMONY 90 min 450 ron

Masaj cu bețe de bambus, facial energizant, întinderi musculare Thai

Această ceremonie începe cu un masaj al spatelui, combinând tehnici relaxante polineziene urmate de un masaj corporal profund detensionant cu bețe de bambus. Un tratament facial cu puncte de presiune iluminează tenul obosit și mat. Ritualul se încheie cu tehnici de întindere thailandeze pentru realinierea întregului corp.

SHINZŌ SIGNATURE RITUAL 120 min 550 ron

Scrub, masaj corporal, facial yoga

Acest tratament excepțional îmbunătățește aspectul și calitatea pielii tale din cap până în picioare. Ritualul începe cu o exfoliere cu scrub de orez negru și cocos care catifelează pielea în profunzime. Apoi, o brumă aurie de uleiuri prețioase este aplicată într-un masaj menit să hrănească și să ilumineze pielea. La final, facialul yoga curăță, elimină impuritățile și readuce prospețimea și strălucirea tenului.

FIND YOUR ZEN JOURNEY  90 min 450 ron

Masaj corporal, tratament facial hidratant

Oferă-ți luxul acestui ritual de împrospătare și răsfăț. Tratamentul semnătură combină un masaj în profunzime al spatelui, care elimină tensiunea și creează un intens sentiment de relaxare, cu un tratament facial de curățare și hidratare. Ritualul se încheie holistic cu masajul picioarelor.

WELLNESS MASSAGES

Masajele noastre sunt tratamente fluide și holistice, bazate pe principiile terapeutice japoneze – Hogushi (relaxare și eliberare), Nagashi (curgere) și Kokyu (respirație). Tratamentele ajută la resetarea corpului și a minții, concentrarea simțurilor și revenirea acestora la o stare neutră.

SHINZŌ SIGNATURE MASSAGE
60 min 260 ron | 90 min 340 ron

Masajul nostru semnătură include aromaterapie, profund recuperatoare pentru minte și corp, cu tehnici japoneze Shiatsu, Tui Na și Thai. Practicat în ritm lent, eliberează respirația și combină puncte de acupresiune, stretching și mișcări precise. Se creează astfel un efect de relaxare de-a lungul meridianelor, permițând Qi ,energia noastră vitală, să circule liberă.

Corpul este readus la starea lui profund neutră.

TRADITIONAL BALI RELAX

60 min 230 ron | 90 min 320 ron | 120 min 400ron

Masaj din Insula celor O Mie de Zei, cu mișcări de vibrație înaltă, lungi și fluide. Masajul se adresează persoanelor cu tensiuni musculare. Mișcările de presiune medie, ritmice și relaxante instaurează o stare calmă, echilibrată, lipsită de stres.

ANTICELLULITE

50 min 220 ron

Acest masaj pentru slăbire, vechi de o mie de ani, combină tehnici manuale (palper-rouler, frământat, tapotament) cu un ulei special ce stimulează circulația sângelui, favorizând detoxifierea organismului.

Celulita este redusă vizibil iar silueta este remodelată pe parcursul sesiunilor.

DEEP TISSUE

60 min 240 ron

Un masaj intens și recuperator care lucrează pe mușchii tensionați, rigizi și dureroși. Acesta include tehnici de masaj suedez și pe fibra musculară încrucișată care, în combinație cu gelul nostru destresant muscular, elimină instant tensiunile și durerea.

LYMPHATIC DRAINAGE

50 min 270 ron

Acest masaj este o formă blândă de terapie care stimulează drenarea naturală a limfei de la periferie către sistemul cardiovascular, îmbunătățind astfel circulația.

Drenarea fluidului din sistemul limfatic ajută la combaterea problemelor legate de retenția apei în organism și la sănătatea țesuturilor.

NAGASHI – EASTERN HERBAL BALLS
90 min 340 ron

Un masaj încântător cu ierburi medicinale asiatice și ulei cald cu ceai verde pentru îmbunătățirea circulației relaxează profund starea mentală și detensionează musculatura.

Nagashi Herbal folosește un mix de 7 ierburi încălzite la aburi, împachetate în bumbac fin.

CUPPING DETOX THERAPY
50 min 250 ron

Terapia cupping este potrivită pentru diverse tipuri de afecțiuni, incluzând probleme digestive, migrene, gripă, depresie sau dureri musculare. Terapia stimulează metabolismul și ajută la detoxifiere. Ventuzele activează zonele reflexogene și îmbunătățesc activitatea organelor prin stimularea circulației sanguine în țesuturile conective.

Tehnicile de cupping sunt recomandate și în tratamentele de înfrumusețare, precum drenajul limfatic sau în tratamentul celulitei.

EDO JADE STONES
90 min 340 ron

Pietrele de jad aduc o nouă dimensiune terapiei cu pietre calde. Cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce armonie și echilibru, a atrage iubire și abundență financiară, jadul este protector și se folosește pentru a vindeca organele și a elimina toxinele.

Încetinește procesul de îmbătrânire și fortifică organismul. Jadul reține căldura la fel ca pietrele de bazalt și se pot folosi atât la rece, cât și la cald, ambele metode având proprietăți stimulante sau sedative.

FUJI REBALANCING HOT STONES
90 min 340 ron **sezonier

Pietrele calde sunt folosite pentru a masa întregul corp și a elimina rigiditatea musculară. Totodată, acestea ajută la îmbunătățirea circulației.

THERAPEUTIC
60 min 240 ron

Un masaj personalizat incluzând presiuni craniale și spinale pentru o detensionare imediată. Comunică-i terapeutului zona pe care vrei să se concentreze.

EMBRACE – PREGNANCY MASSAGE
60 min 250 ron

Acest masaj suav și liniștitor îmbunătățește circulația, relaxează mușchii picioarelor și pe cei ai spatelui, pentru a ușura disconfortul și tensiunile resimțite în timpul sarcinii. Acordă-ți un moment de relaxare pentru a te bucura de această perioadă minunată a vieții tale.

*Potrivit începând cu al doilea trimestru.

În timpul sarcinii puteți alege și: Scrub Corporal cu orez negru – Masaj Picioare – Tratament facial

TOUCH UP

SHINZŌ AROMA – SPATE, GÂT ȘI UMERI – ADD ON 30 min 140 ron

MASAJ PICIOARE – ADD ON 30 min 90 ron

MASAJ SCALP – ADD ON 30 min 90 ron

FACIAL TREATMENTS

SHINZŌ SPA oferă diferite tratamente THÉMAÉ, incluzând tratamente faciale pentru bărbați, anti-îmbătrânire și soluții imediate pentru hrănire și luminozitate. Pielea fiecăruia este diferită, dar indiferent de particularitățile ei, aici vei găsi soluția de care ai nevoie. Terapiile noastre nu doar că mențin pielea sănătoasă și curată, dar reprezintă și momente de relaxare și răsfăț.

PURITA’THE DEEP CLEANSING
60 min 380 ron

Un tratament intens purificator pentru tenul încărcat, care incorporează comprese cu prosoape calde și un masaj facial cu o mască ce conține nămol extras din ape curgătoare.

Proprietățile anti-bacteriene și purificatoare ale extractelor de ceai curăță în profunzime tenul, pentru o piele impecabilă.

FIRMING V-LIFT
90 min 490 ron

Acest tratament de fermitate și anti-rid combină un scrub pe bază de ceai, cu un masaj exclusiv manual, Kobido, în care “Ridoki” încurajează absorbția antioxidantului Elixir cu 4 ceaiuri și “Nouat naa” activează microcirculația. Efectul relaxant continuă cu un masaj al mainilor și al picioarelor. Tensiunea facială este eliminată, ridurile diminuate, iar pielea devine mai fermă și netedă.

THÉISHU HYDRATION
60 min 380 ron

Acest facial esențial pentru hidratare combină technici de relaxare și întinderi ușoare pentru a regenera pielea stresată și deshidratată cauzată de mediul urban. Pielea este împrospătată, hrănită și revigorată.

FACIAL INSTANT RADIANCE
30 min 220 ron

Un tratament cu multiple beneficii terapeutice pentru un ten mai radiant și un impuls imediat de energie. Grație proprietăților anti-oxidante ale ceaiului verde, pielea rămâne luminoasă și energizată.

MYOSCULPT ULTRA CARE
90 min 550 ron

Tratament facial intensiv, eficient în reducerea liniilor fine și iluminarea feței. Folosind metoda THÉMAÉ , naturală și relaxantă, această terapie premium sculptează conturul feței cu un masaj metodic și profund al fiecărui mușchi al feței și stimulează micro-circulația prin drenaj limfatic.

BODY REJUVENATION

De cele mai multe ori, la spa vei alege un masaj pentru că îți dorești relaxare. De aceea, la SHINZŌ SPA am creat terapii corporale care includ toate beneficiile unui masaj, în timp ce avem grijă și de pielea ta. Pielea rămâne curată, catifelată și corpul se umple de energie.

VELVET SCRUB
45 min 230 ron

Viguros și stimulant. Acest exfoliant savuros este creat dintr-un mix de orez negru, cocos, extract de papaya și elixir extras din 4 tipuri de ceai. Elimină celulele moarte și catifelează pielea, lăsând-o moale și strălucitoare.

COFFEE SPELL
45 min 230 ron

Un scrub care miroase a cafeaua de dimineață. Creat să stimuleze abilitatea corpului de a reduce acumulările de grăsimi, să îmbunătățească metabolismul și să reducă retenția de apă.

SCRUB BAR
30 min 170 ron

Un concept Spa d’Or.
Alege mixul de arome și texturi potrivit stării tale de spirit..

TONE & FIRM

GREEN TEA REMODELING
90 min 350 ron

Acest tratament ce reconturează silueta combină eficacitatea unui masaj remodelant cu o împachetare cu ceai verde și alge pentru o acțiune de slăbire și tonifiere.

Având beneficii nu doar pentru corp, cât și pentru minte, tratamentul este completat de un masaj al scalpului și picioarelor. Cu sesiuni repetate, celulita dispare și silueta este redefinită.

BODY PERFECTOR
2500ron

2x COFFEE SCRUB I 3x GREEN TEA BODY WRAP I
8x ANTICELLULITE MASSAGE I 2x LYMPHATIC DRAINAGE MASSAGE

Un tratment intensiv pentru piele uniformă și tonifiată, cu un aspect muscular îmbunătățit și stare de spirit elevată.

Ingredientele active din Uleiul Aromatic Silhouette se bazează pe principiile antioxidante și rejuvenante ale ceaiurilor.

*pachetul poate fi împărțit cu 1-2 persoane

TREATMENTS FOR MEN

Starea de bine este necesară atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Am creat o serie de terapii care conțin doar ritualurile esențiale pentru bărbați: rezultate concentrate pe relaxare musculară și detoxifierea pielii.

SKIN FIT FOR HIM
60 min 380 ron

Tratament facial de bază pentru bărbați. Include un masaj facial cu Ulei din 4 tipuri de ceai și o mască detoxifiantă, cu scopul de a curăța și ilumina tenul.

ZEN MASTER FACE&BODY
90 min 450 ron

Ritual complet de îngrijire. Cuprinde un masaj în profunzime deep tissue, un tratament hrănitor pentru față și un masaj stimulant al scalpului.

SPA FOR TWO

Darul cel mai prețios rămâne timpul petrecut împreună. Sunteți bineveniți în camera de cuplu pentru o experiență relaxantă și de reconectare în doi.

TIME TO RECONNECT
120 min 990 ron

I Masaj Nagashi cu ierburi aromatice I
I Masaj scalp I Tratament facial Radiance I

GOOD LUCK COUPLES

YIN YANG ENERGIZING CEREMONY 90 min 810 ron
FIND YOUR ZEN JOURNEY 90 min 810 ron
SHINZŌ SIGNATURE MASSAGE 60 min 470 ron
SHINZŌ SIGNATURE MASSAGE 90 min 610 ron
TRADITIONAL BALI RELAX 60 min 420 ron
TRADITIONAL BALI RELAX 90 min 570 ron
FUJI REBALANCING HOT STONES MASSAGE 90 min 610 ron

SAUNA

La SHINZŌ SPA vă invităm să vă bucurați de experiența saunei aromatice înainte de orice terapie pentru a spori beneficiile acesteia.

  • STIMULEAZĂ CIRCULAȚIA SÂNGELUI
  • REDUCE STRESUL
  • ÎMBUNĂTĂȚEȘTE CALITATEA SOMNULUI
  • AMELIOREAZĂ DURERILE MUSCULARE
  • ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR

Sauna are o temperatură ridicată, de până la 90°C și umiditate scăzută. Experiența relaxantă a saunei implică, de asemenea, aburi realizați din turnarea de uleiuri esențiale sau arome pe pietrele fierbinți.

Preocupați de sănătate, japonezii consideră folosirea saunei ca fiind esențială în îngrijirea corpului.

AROMA SAUNA – ADD ON ** recomandat înaintea tratamentelor și masajelor corporale. Pielea va fi pregătită și efectul ingredientelor din terapii va fi sporit.

15 min 50 ron

GIFTS

Nu este ușor să alegi cadoul perfect, indiferent de ocazia la care îl dăruiești. De aceea, am creat gift card-ul SHINZŌ SPA, un mod inedit de a aduce zâmbetul pe buze unei persoane dragi. Produsele THÉMAÉ pot constitui, de asemnea, un cadou impresionant celor care se preocupă de îngrijirea minuțioasă a pielii.